Hengelsport

Wilt u even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en houdt u van de natuur? Dan is hengelsport misschien wel de hobby die u zoekt! Hengelsport is niet alleen ontspannend en rustgevend, maar het is ook een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Tuincentrum De Bosrank heeft alles wat u nodig hebt om te beginnen met deze geweldige hobby. Ook voor de sportieve vissers onder u hebben wij een mooi assortiment samengesteld. Van complete hengels tot losse dobbers, alles is bij ons te verkrijgen. Ook levend aas is bij ons in de seizoenen verkrijgbaar.

Openingstijden

Hengelsport - de beste hobby voor natuurliefhebbers

Hengelsport is een hobby die u kunt beoefenen op verschillende plaatsen, zoals meren, rivieren en kanalen. Hengelsport is ook een geweldige manier om te ontspannen en tot rust te komen na een drukke dag op het werk. En als u een beetje geluk heeft, kunt u ook nog eens heerlijke verse vis vangen om thuis te bereiden, mits dit is toegestaan. Vraag het altijd na voordat u gaat vissen om er zeker van te zijn. Over het algemeen mag u volgroeide baars, beekforel, blankvoorn, brasem, snoekbaars en winde mee naar huis nemen.

In ons tuincentrum in Haaften vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde visdag. Hieronder vindt u een overzicht van het assortiment:

  • Hengels: er zijn verschillende soorten hengels beschikbaar, waaronder vaste hengels, werphengels en spinhengels.
  • Aas: van maden en wormen tot kunstaas en boilies, u vindt hier alles wat u nodig heeftom de vis aan de haak te slaan.
  • Accessoires: denk aan haken, lijnen, dobbers, onthaaktangen, schepnetten, viskoffers en meer. Alles om het vissen gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Heeft u vragen? Loop dan gerust bij ons binnen! Geen tijd? Geen probleem! Wij zijn ook telefonisch te bereiken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste visuitrusting en om u te voorzien van tips en advies.

Welke soorten vissen kunt u vangen?

Er zijn veel verschillende soorten vissen die u kunt vangen tijdens het hengelen. Bij Tuincentrum De Bosrank hebben we aas en uitrusting voor verschillende soorten vissen, waaronder karper, brasem, voorn en nog veel meer. Maar wat is het beste aas om te gebruiken? Dat hangt af van de vissoort die u wilt vangen. 

Tips voor beginners

Als u nieuw bent in de wereld van hengelsport, dan kunnen deze tips u helpen om op weg te gaan:

  • Begin met een eenvoudige hengel en vislijn
  • Leer de juiste techniek voor het uitwerpen van uw lijn
  • Gebruik het juiste aas voor de vis die u wilt vangen
  • Zorg ervoor dat u de juiste visvergunning hebt
  • Wees geduldig en ontspannen tijdens het hengelen

Waar kunt u hengelsport beoefenen?

Er zijn veel verschillende plaatsen waar u hengelsport kunt beoefenen, zoals meren, rivieren, kanalen en vijvers. Sommige plaatsen vereisen een vergunning of toestemming om te mogen hengelen. Bij Tuincentrum De Bosrank kunnen we u helpen bij het vinden van de beste locaties om te hengelen. Kom langs in ons tuincentrum om al uw hengelbenodigdheden in te slaan en voel u zo vrij als een vis in het water.  

KOM LANGS!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment