Tuinplanten

Waar kan ik tuinplanten kopen? Voor de mooiste tuinplanten kom je naar Tuincentrum de Bosrank in Haaften. Of je nu uit Leerdam, Geldermalsen, Tiel of Zaltbommel komt; binnen een mum van tijd kun je bij ons op de stoep staan. In onze plantenwinkel vind je de mooiste exemplaren en word je geholpen door deskundig personeel. Zij kunnen je alles vertellen over de verzorging van de planten en met welke andere aspecten je altijd rekening moet houden. Zo kunnen planten giftig zijn voor nieuwsgierige huisdieren en hebben ze verschillende bloeiperiodes. Laat ons je informeren en geniet binnenkort van jouw droomtuin. Kies voor vaste planten, eenjarige planten, struiken, bomen of bloemen. Je vindt het allemaal bij Tuincentrum de Bosrank in Haaften. 

Buitenplanten kopen van hoge kwaliteit nabij Tiel

Of je nou komt uit Geldermalsen of een dorp tussen Haaften en Geldermalsen in? Dan zijn wij het geschikte tuincentrum voor jou. Goed te bereiken en 6 dagen in de week geopend. Onze planten koop je natuurlijk in op een moment dat ze de precieze verzorging krijgen die ze nodig hebben. De kwaliteit is daardoor hoog, maar vanaf het moment dat je een plant aanschaft dragen wij het stokje aan jou over. Het is dus maar al te belangrijk om te weten hoe je jouw planten moet verzorgen. Zo kun je er jarenlang van genieten en blijven ze van dezelfde kwaliteit als een nieuwe plant. Eén van de voornaamste vragen is altijd: “Wanneer moet ik buitenplanten planten?”. Dat is een hele goede vraag, met een simpel antwoord. Aanplanten kan het hele jaar, maar de voorkeur gaat uit naar het najaar (de grond moet alleen niet bevroren zijn) en het begin van het voorjaar. In het najaar vallen de bladeren van de bomen, wat betekent dat de planten meer tot rust komen. Ze hoeven minder hard te werken om goed in leven te blijven. Daarnaast regent het veel in het najaar, wat ervoor zorgt dat de grond vrijwel altijd vochtig is. Hierdoor kunnen de planten naar hartenlust groeien en hun wortels verspreiden. 

Lijkt het je nou leuk om een buitenplant te stekken? Dan kan dat altijd. Knip een stukje van een tak af en zet hem op water of in aarde. Na verloop van tijd zal er een wortel groeien en zo creëer je je eigen nieuwe plant. Zoek van tevoren natuurlijk wel op welke methode van stekken het beste werkt voor het type plant dat je wil stekken.

Tuinplanten kopen bij Tuincentrum de Bosrank in Haaften

Uitgebreid aanbod tuinplanten in de buurt van Tiel

Met behulp van de persoonlijke aandacht en de expertise van ons personeel, kunnen wij je bijna garanderen dat er ook voor jou iets tussen zit. Als je jezelf afvraagt welke tuinplanten giftig zijn voor je huisdier, of welke tuinplanten in de volle zon kunnen? Dan moet je echt even bij ons langs komen. Een ideale match tussen mens en plant. Dat klinkt natuurlijk vreemd, maar het is toch belangrijk om rekening te houden met hoeveel ervaring je met planten hebt. Als dit tamelijk weinig is, raden we je aan om een plant te kopen welke weinig verzorging vereist. Ben je nu wel echt een plantenvader of -moeder, dan kun je gaan voor een exemplaar dat een meer specifieke verzorging nodig heeft. Dit geldt overigens ook voor kamerplanten, deze zijn uiteraard ook bij ons te vinden. Net als tuinmeubelen, sfeer en cadeau artikelen, frisdrankvoordeel en zelfs een dierenwinkel met alle dierbenodigdheden dat je huisdier nodig heeft.

Wij proberen het voor jou als consument zo gemakkelijk  mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Eénjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Kuipplanten zoals tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende. Kom je er niet uit of wil je meer weten, wij geven graag advies.

Tuinplant kopen in de tuinwinkel van Tuincentrum de Bosrank in Haaften

Koop dus ook jouw buitenplanten bij Tuincentrum de Bosrank! Welke plantenwinkel is vandaag open? Wij waarschijnlijk. Het is niet nodig om je vooraf in te lezen over planten, tenzij je dat natuurlijk graag doet. Ons vriendelijke personeel aarzelt namelijk niet om hun kennis in te zetten in de zoektocht naar een nieuwe tuinplant. Kom dus vooral langs bij ons in het tuincentrum! We zijn makkelijk te bereiken vanuit omliggende steden en dorpen, zoals Tiel, Zaltbommel, Geldermalsen en Leerdam, maar natuurlijk helpen we je ook graag als je van wat verder komt. Voordat je vertrekt is het wel handig om onze openingstijden te bekijken. Klik op onderstaande contactbutton en de actuele openingstijden te zien.

Kijk jij er dus ook naar uit om naar een tuincentrum te gaan met ruime ervaring, waar je geholpen wordt met persoonlijke aandacht, wat in de buurt is én waar je voor een goede prijs tuinplanten kunt kopen? Aarzel dan niet om eens een bezoek te brengen aan Tuincentrum de Bosrank in Haaften.

Contact Routbeschrijving maken