Groene kamerplanten

Groene kamerplanten zijn helemaal hip en geven uw huis een frisse uitstraling. Bij Tuincentrum de Bosrank hebben we een prachtig assortiment aan groene kamerplanten voor elke kamer in huis. Bekijk alvast een kleine greep uit ons assortiment en kom langs in Haaften voor ons complete assortiment.

Groene kamerplanten

Bent u op zoek naar planten die wat sfeer met zich meebrengen? Groene kamerplanten klinken wellicht wat saai, maar groene kamerplanten komen voor in allerlei groottes en vormen. Zo hebben wij bijvoorbeeld groene kamerplanten met hangende bladeren, groene kamerplanten in de vorm van een varen, groene kamerplanten met indrukwekkende bladvormen en nog veel meer. Groene kamerplanten zijn zeer decoratief en passen in elke kamer in huis. Groene kamerplanten kunnen namelijk altijd en overal. Plaats groene kamerplanten bijvoorbeeld bovenop de buffetkast, op de vensterbank, op een plantentafel, of gewoon op de grond.

Groene kamerplanten op stam

Bent u benieuwd welke groene kamerplanten wij allemaal in ons tuincentrum in Haaften hebben? In ons assortiment vindt u groene kamerplanten op stam, zoals:

 • Yucca
 • Dracaena
 • Ficus
 • Pachira
 • Beaucarnea
 • Schefflera

Deze kamerplanten hebben een dikke stam met mooie bladeren aan de bovenkant. Van elke bovengenoemde soort hebben wij verschillende variëteiten. Kom langs en ontdek zelf welke groene kamerplant op stam het beste aansluit bij uw wensen.

Sterke groene kamerplanten

Groene kamerplanten staan bekend om de vitaliteit. Als u een groene kamerplant goed verzorgt, gaat hij jarenlang mee. De juiste standplaats, goede hoeveelheid water, plantenvoeding en grondsoort zorgt ervoor dat u een sterke plant creëert. Sterke groene kamerplanten die bijna niet stuk te krijgen zijn, zijn bijvoorbeeld:

 • Monstera
 • Pannenkoekenplant (Peperomia)
 • Kentia palm
 • Zamioculcas
 • Sansevieria

Tip: raadpleeg altijd het plantetiket, hier staat zinvolle informatie over bijvoorbeeld standplaats, waterbehoefte, lichtintensiteit en nog veel meer!

Grote groene kamerplant

Heeft u een lege hoek in huis die u wilt opvullen met een grote groene kamerplant? Afhankelijk van hóe groot u de kamerplant wilt, hebben wij een mooi assortiment voor u. Bij Tuincentrum de Bosrank in Haaften vindt u namelijk een verrassend assortiment aan verschillende grote groene kamerplanten. Bij ons koopt u enkel kwaliteit, al jarenlang. Wilt u een tropische sfeer in huis creëren? Koop dan bijvoorbeeld de Howea forsteriana. Deze goudpalm is zeer imposant en heeft prachtige grote, veerachtige bladeren. Palmen zijn makkelijke groene kamerplanten die soms wel 2 meter hoog kunnen worden!

Koop groene kamerplanten Haaften

In de buurt van Tiel, Geldermalsen en Zaltbommel vindt u Tuincentrum de Bosrank in Haaften. Ons sfeervolle tuincentrum biedt kamerplanten van hoge kwaliteit en heeft personeel met kennis van groen. Wij inspireren u graag op het gebied van groen, zodat u van uw huis een thuis maakt. Groen in huis is niet alleen decoratief, maar ook zeer functioneel. Er bestaan namelijk volop planten die de lucht zuiveren en daarmee als een natuurlijke luchtverfrisser werken. Benieuwd naar onze nieuwste collectie? Kom langs in Haaften en loop een ronde door ons tuincentrum. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten