Het beste tuincentrum in de buurt van Beesd

Op zoek naar een top tuincentrum nabij Beesd? En is persoonlijke aandacht en een ruim aan aanbod belangrijk? Kom dan snel langs in Tuincentrum de Bosrank in Haaften! Niet alleen zijn wij gelegen in de buurt van Beesd, maar wij zijn ook makkelijk en snel te bereiken vanuit andere omliggende steden en dorpen. Tuincentrum de Bosrank is een ruim opgezet tuincentrum met rolstoelvriendelijke paden. Op 1 februari 2022 hebben wij het tuincentrum over genomen van familie Mijdam en is Groencentrum Haaften, Tuincentrum de Bosrank gaan heten. Daarmee is er veel ervaring en kennis toegevoegd aan het tuincentrum en bieden wij een trendy assortiment aan.

Bezoek Tuincentrum de Bosrank in Haaften nabij Tiel, Geldermalsen, Leerdam, Zaltbommel

Uitgebreid assortiment in ons tuincentrum nabij Beesd

Ons tuincentrum nabij Beesd is er één om naar uit te kijken. Maak bijvoorbeeld van een bezoek een geheel dagje weg. Op zoek naar een leuk extraatje voor jezelf of een cadeau voor iemand anders? Wij hebben een ruim assortiment waar je de hele middag rond kunt kijken en altijd wel slaagt. Benieuwd naar het assortiment in ons tuincentrum? Om een klein inzicht te geven in wat wij verkopen zetten we onze voornaamste categorieën voor je op een rij:

En natuurlijk nog veel meer. Wij hebben een passie voor planten en stellen dit ook als eis voor onze werknemers. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat iedereen de hulp krijgt waar zij recht op hebben en welke daadwerkelijk een positief effect heeft. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Daarom houden wij rekening met de continue veranderende stijlen en trends. Ben jij al op de hoogte van wat op dit moment trendy is? We beginnen met het vervagen van de lijn tussen binnen en buiten. In de tuin zitten met vrienden, barbecueën met familie of spelen met de kinderen, je wil het natuurlijk in een comfortabele tuin doen. Trek daarom jouw smaak van het interieur binnen door naar buiten! Vertaal jouw stijl naar buiten door te kijken naar welke kussens erbij passen, kijk naar kleedjes, lampjes, tuindecoratie en tuinmeubelen om binnen naar buiten te halen!

Welk tuincentrum rondom Beesd is open?

Welk tuincentrum vandaag open is? Tuincentrum de Bosrank zit in Haaften en is 6 dagen per week geopend. Vanuit onder andere Beesd zijn we goed te bereiken met de auto. Binnen 20 minuten kun je bij ons op de stoep staan, waar wij je met open armen ontvangen. Een vriendelijke service staat bij ons hoog in het vaandel, dat is dan ook de reden dat er een gemoedelijke sfeer bij ons hangt. Het lijkt ons leuk om je te mogen ontvangen bij Tuincentrum de Bosrank.

 Tuincentrum de Bosrank in Haaften nabij Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel en Leerdam

Bezoek tuincentrum de Bosrank nabij Beesd

Tuincentrum de Bosrank is een aanbieder van verschillende merken zoals Pokon, Ecostyle, Gardena, Ter Steege Potterie en Happy Dog, maar heeft ook een eigen dierenwinkel nabij Beesd. Allemaal voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Maak je daarnaast geen zorgen over de mogelijkheid om samen met kinderen, ouderen of gehandicapten langs te komen. Wij hebben het tuincentrum namelijk zo ingedeeld dat het rolstoelvriendelijk is en er zijn buiten voor kinderen speeltoestellen. Ben jij nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan vooral langs tijdens onze geopende uren. Wat zijn de openingstijden van Tuincentrum de Bosrank nabij Beesd? Die lees je als je op onderstaande contactbutton klikt. Tot snel bij Tuincentrum de Bosrank in Haaften.

Contact Routbeschrijving maken