Kamerplanten kopen bij Tuincentrum De Bosrank Haaften

Bij Tuincentrum De Bosrank in Haaften hebben wij een groot assortiment aan kamerplanten van goede kwaliteit. Wij hebben voor elke ruimte de juiste kamerplanten beschikbaar, van grote eyecatchers tot kleinere exemplaren die u overal in huis kwijt kunt.

  • Grote kamerplanten zoals de Monstera en Ficus
  • Kleine kamerplanten zoals de Pannenkoekenplant en Sanseveria
  • Luchtzuiverende kamerplanten zoals de Areca en Calathea
  • Bloeiende kamerplanten zoals de Anthurium en Bromelia

Advies op maat

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste kamerplanten voor uw huis. Wij adviseren u over de verzorging en de standplaats van de kamerplanten, zodat u er lang plezier van kunt hebben. Wij geven u graag tips over hoe u de planten het beste kunt verzorgen en welke kamerplanten het beste passen bij uw interieur.

Voor meer informatie over het verzorgen van uw kamerplanten kunt u ook terecht op onze pagina over verzorging van kamerplanten.

Kamerplanten zijn goed voor de gezondheid

Kamerplanten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar hebben ook nog eens een positief effect op de gezondheid. Kamerplanten zorgen voor een gezondere lucht in huis doordat ze de lucht zuiveren en het zuurstofgehalte verhogen. Daarnaast dragen kamerplanten bij aan een lagere bloeddruk, minder stress en een betere nachtrust. Bij Tuincentrum De Bosrank hebben wij een groot aanbod aan luchtzuiverende kamerplanten, zoals de Areca en Calathea.

Kamerplanten passen in elk interieur

Kamerplanten zijn niet alleen gezond en mooi, maar passen ook nog eens in elk interieur. Of u nu een landelijk, modern of industrieel interieur heeft, er is altijd een kamerplant die daarbij past. Bij Tuincentrum De Bosrank hebben wij een groot assortiment aan kamerplanten die passen bij elk interieur. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste kamerplant voor uw interieur.

Kamerplanten als cadeau

Kamerplanten zijn niet alleen leuk om voor uzelf te kopen, maar ook om cadeau te geven. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, housewarming of om iemand op te vrolijken. Bij Tuincentrum De Bosrank hebben wij een groot aanbod aan kamerplanten die geschikt zijn om cadeau te geven. Wij kunnen uw cadeau ook mooi inpakken, zodat het extra feestelijk is om te geven.

Workshops en evenementen

Bij Tuincentrum De Bosrank organiseren wij regelmatig workshops en evenementen waarbij kamerplanten centraal staan. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop over het stekken van kamerplanten of een evenement bijwonen waarbij u meer leert over de verzorging van kamerplanten. Houd onze website en social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van onze evenementen en workshops.

Gemakkelijk bereikbaar

Tuincentrum De Bosrank is gelegen aan de N830 in Haaften en is daardoor goed bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar, want wij bevinden ons vlakbij station Haaften. U kunt bij ons gratis parkeren en wij zijn rolstoelvriendelijk. Wij zijn bereikbaar binnen 5 tot 15 minuten rijden vanaf:

 

Contact Routbeschrijving maken