Tuinplanten kopen in Geldermalsen en omgeving

Bent u op zoek naar mooie tuinplanten voor uw tuin in Geldermalsen en omgeving? Dan bent u bij Tuincentrum De Bosrank nabij Geldermalsen aan het juiste adres! Ons tuincentrum is gelegen aan de N830 en gemakkelijk te bereiken vanuit Geldermalsen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan tuinplanten, geschikt voor elke tuin.

Assortiment tuinplanten

Bij Tuincentrum De Bosrank vindt u een ruime keuze aan tuinplanten, van bloeiende planten tot groenblijvende planten en fruitbomen. Wij hebben ook een groot assortiment aan klimplanten, siergrassen en bodembedekkers. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste tuinplanten die passen bij uw smaak en tuin.

Advies op maat

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van deskundig advies over welke planten geschikt zijn voor uw tuin en hoe u deze het beste kunt verzorgen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw tuin, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe aanwinsten.

Gemakkelijk bereikbaar

Tuincentrum De Bosrank is gemakkelijk te bereiken vanuit Geldermalsen en omgeving. Wij zijn gelegen aan de N830 in Haaften en bieden voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn wij ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, want wij bevinden ons vlakbij station Haaften.

Bezoek ons tuincentrum

Wij nodigen u van harte uit om ons tuincentrum te bezoeken en ons uitgebreide assortiment aan tuinplanten te bekijken. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote aankopen. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw tuin. Onze tuinplanten zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Kom dus snel langs bij Tuincentrum De Bosrank nabij Geldermalsen en geef uw tuin de aandacht die het verdient!

Contact Routbeschrijving maken