De beste dierenwinkel in de buurt van Leerdam

Wat is een goede dierenwinkel in de buurt van Leerdam? Deze vind je bij Tuincentrum de Bosrank, gevestigd met onze eigen dierenspeciaalzaak. Misschien ken je ons nog als Groencentrum Haaften. Na de overname van de familie Mijdan hebben wij besloten de zaak in een nieuw jasje te steken en zie hier; een nieuwe benaming, maar met het oude vertrouwde specialisme. Zo ook in onze dierenspeciaalzaak. Hier hebben wij alles wat nodig is om jouw huisdier(en) met alle liefde en aandacht te verzorgen. In onze dierenwinkel staat ons gepassioneerde personeel klaar om jouw te voorzien van de beste adviezen.

Dierenwinkel nabij Tiel, Leerdam, Geldermalsen en Zaltbommel Tuincentrum de Bosrank

Het beste voor jouw huisdier op onze dierenafdeling nabij Leerdam

Het kan zo zijn dat jouw huisdier een bijzonder dieet moet volgen, of supermarkt eten simpelweg niet lekker vindt. Als je je dus afvraagt “Waar kan ik het beste dierenvoer kopen?” Houd dan zeker onze dierenwinkel nabij Leerdam in gedachten. Niet alleen hebben wij een veel ruimer assortiment aan diervoeding, maar ook aan alle andere dierbenodigdheden. Bij ons vind je alles voor honden, katten, knaagdieren en vissen. Je kunt hierbij denken aan speeltjes, halsbanden, decoratie voor in de vissenkom, snoepjes en voederbakken. Met dit ruime assortiment heb je keuze uit een hoop verschillende soorten, maten, kleuren en ontwerpen. Niet elke hond hoeft bijvoorbeeld aan een zwarte riem te lopen. Kijk op onze dierenafdeling eens naar iets gekleurd of met een printje!  

Dierenspeciaalzaak met kennis in Leerdam en omgeving

Welke dierenwinkel is vandaag open? Om deze vraag te beantwoorden is het allereerst goed om te weten dat deze gevestigd is ín ons tuincentrum. Ons tuincenturm nabij Leerdam is zes dagen per week geopend. Voor de actuele openingstijden verwijzen we je door naar onze contactpagina. Stap vervolgens vanuit één van de omliggende steden of dorpen in de auto voor een kort ritje. Binnen onze dierenspeciaalzaak kun je gerust hulp vragen aan een van onze deskundige personeelsleden. Zij hebben verstand van zaken en kunnen je goed informeren over wat het beste is voor jouw huisdier. Neem ook gerust een kijkje in de rest van onze veelzijdige tuincentrum. Zo hebben we mooie kamerplanten, unieke tuinplanten, bijpassende potterie, tuinmeubelen en nog veel meer. 

Dierenwinkel nabij Geldermalsen, Tiel, Leerdam en Zaltbommel Tuincentrum de Bosrank

Bezoek de dierenwinkel van Tuincentrum de Bosrank nabij Leerdam

Niet alleen zijn wij gemakkelijk te bereiken op verschillende manieren, maar zijn we ook nog eens toegankelijk voor iedereen! Of je nu in een rolstoel zit of met een rollator of kinderwagen loopt, onze verbrede paden maken het mogelijk om met een gerust hart ook bij ons overdekt te komen winkelen. Parkeer je auto op onze gratis parkeerplaats en loop snel naar binnen. Voor de kinderen hebben we een buitenspeeltoestel om in het lekkere weer ondertussen te genieten. Zo hoef jij geen rekening te houden met hoe lang je geparkeerd staat en kun je ongestoord rondkijken in ons ruime en gevarieerde assortiment. Tuincentrum de Bosrank in Haaften is er een om naar uit te kijken, voor jou én je huisdier!

Contact Routbeschrijving maken